More selected projects

Transformation

Private apartment «Eglantine»

Lausanne (VD)

Located in an old 19th century building, the apartment benefits from a generous floor space of 180 m2 with 3.50-metre-high ceilings. In order to make the most of the volumes, the kitchen has been opened to create a living space. The storage units have been made to measure, the waxed concrete kitchen island is embellished with a circular oak top, and a shelf covers the radiator to provide additional seating depending on the configuration.

The bathrooms offer a white, German-Scandinavian minimalism in the spirit, where the mosaics of quasi-clinical tiles are enhanced by Vola faucet elements, in an oxidized copper colour. To add depth, XXL mirrors have been added - one round and the other rectangular.

© photos: Daniela & Tonatiuh